Pod stromeček...
Anotace: malé přání k Vánocům
Pod stromeček nechci nic,
vždyť mám Tebe,
co chtít víc?
...snad jen...
Zdraví pro oba,
ať u nás vládne pohoda,
láska ať nám neuvadá,
ať mě máš pořád ráda
a když dá Pán Bůh požehnání,
ve štěstí nám nic nezabrání.
Přečteno 374x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)