..lelkující..

..lelkující..

Anotace: opět v partu Enigmana / je to inspirace k nezaplacení

Sbírka: ..splétání pramenů..

Je bloudivá / opustí a přijde
Přijde a opustí / třeba to někdy vyjde

Ale nezačne si o sobě myslet nic
Je prostoobyčejná v odraze zřítelnic

Lelkuje po světě i po vesmíru
Hledá své tunely i černou díru
kam mizí do svých galaxiií

By mohla v novém těle přijít
By mohla steak si dát
na kauci, co je akorát

A pobaveně pozorovat jiné

I toho, kdo ji možná zase mine

Pozná a vytuší ten záchvěv od výšky
když zašeptá; „ tak zpátky tady jsem
hej, podal bys mi oříšky?

…klidně si jeden taky vem´….
Autor šuměnka, 24.12.2010
Přečteno 425x
Tipy 22
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Iv, janewe, Mbonita, jedam, střelkyně1, CULIKATÁ, Květka Š., Špáďa, Flamy, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Bonitko cenná
Ty mně vždy dostaneš na kolena…

26.12.2010 08:49:00 | šuměnka

líbí

super***

26.12.2010 00:20:00 | janewe

líbí

v srdcích kde nesídlí
i v obydlí kde nelelkuje
smutno a prázdno ..je

ST

25.12.2010 18:41:00 | Mbonita

líbí

Lelkující, a přesto činná,
co touhu usedat na oči má,
do srdcí živé hloubit rýny,
probouzet vášně, vonět klíny...

Vždy všechna srdce přála si ji,
co žijí v naší galaxii.

24.12.2010 22:19:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel