atmosféra
chtěl jsem
spousty věcí
nechat nést a
španělsky kvést
s bolestí ve
smrtelný a
svíjející se
atmosféře
štěstí a smůly;
kvetu
-
ou krysy hynou
a blázen se směje
je mladý
nejlepší
mračící se
poslední
piják v baru
-
dej mi šanci a
chci to cejtit
na poslední kůži
jedný
nebezpečný otázky
proč?
-
spokojeně
jdi do prdele a
usměj se
zeleně
modře a
červeně
-
poseru se
hnědě, možná,
kdo ví, směle;
vždyť lidé už nekálej...
Přečteno 262x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabrielle, James Libustka, malá slečna, pamp_elka, Sladkalu, ewon
Komentáře (0)