Jenom tak spolu
Voní tebou
každý kout
v tvých prstech
znovu chci plout
mlčky a beze slova
Zas a znova
cítit tvůj dech
na své kůži
schovat se
v náruči
můj milý muži
Dívat se
do očí
v bezpečí snít
líbat tě
do vlasů
..jenom tak spolu být
Přečteno 441x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, Behemot, Larey, Helena Lovecká, malá slečna, CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (4)
Komentujících (4)