Nejsem panenka na hrani!!!
Anotace: Asi jsem ho uz nebavila...
Pohodil mne do kouta
jak panenku barbie
pohrál si se mnou
a odhodil.
Jsem zklamaná láskou
ale kdo není?
nechci se někde povalovat s flaškou
jako to někteří dělají.
Tvrdil že mne miluje a milovat bude
asi to tvrdí každý,
která se do něj slepě zamiluje.
Jako já.....
Už nemá cenu plakat
slzy mi už došly
můžu se s tím poprat
ne že by to pak bylo lepší...
Komentáře (0)