Trochu-pokrytecká
Anotace: ...tak jako každý svátek:)
Copak je to zase,
co se vzduchem šíří?
Sedí na terase,
vznáší se jak chmýří.
Vánoční to chvíle
pohody a míru.
Zatvařme se mile,
najděme tu víru.
Viru v sebe sama,
v lidi, v kamarády,
v další krásná rána,
že sejdeme se tady.
Všichni zase za rok
popřejem si štěstí.
Máme přeci nárok
na chvíle bez bolesti.
Proto všichni vězte,
že mám vás hrozně rád
a ať jste si, kde jste,
vždycky váš kamarád.
/ Oťas alias Šerák /
Přečteno 406x
Tipy 30
Poslední tipující: Maryje..., Jožin z Moravy, Jeněcovevzduchukrásného, ilona, Sladkalu, carodejka, G.P., tajemná slečna, V.N.Losinský, Gabrielle, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)