..úžas nebolí..
říkám Ti;
"těBůh Hogboone“
A často s Tebou hovořím;
slovy, co zvuku neplatí
co jdou svým vlastním posunem
a když míjejí starý Řím
a /su/ na které sedíš
tak křídly máchaj´ke spasení
Ty chráníš svoje mohyly
Vánoční mašle na Tě hledí
A na plachtoví hned se mění
co stabilitu posílí…
tak neleť, zůstaň na palubě
i s tváří, co se neholí
buď slyšen šepot
křídel v hudbě
snáší se k Tobě jejich třepot
…úžas je stav, co nebolí...
Přečteno 375x
Tipy 26
Poslední tipující: Skywalker, Holis, Mbonita, Javavia, jedam, hašlerka, Špáďa, Jiná, zenge, střelkyně1, ...
Komentáře (0)