Anotace: ...................................... je to pro:CULIKATÁ,Kapka a Květka Š.
Úplně jsi mi připomněla mě, když mi bylo tolik co Tobě a psávala jsem vánoční básničky. O co méně se Ti povedlo rýmů o to milejší a dojemnější a natěšenější mi ta báseňka připadá a proto velký, opožděný ST! :-))
Jitka
11.03.2011 16:40:00 | jita.1965
děkuji asi dnes,nebo zítra,nebo pozítří bude v kategorii pohádky pro větší nová pohádka ode mne.
26.12.2010 07:11:00 | PohádkaCopánek
Přesně tak to vypadalo i u Culíka:-))),děkuji Ti vánoční pohádko s krásným nickem-ten je pro tento čas skutečně aktuální:-)))).Hezky jsi nám tady zazpívala milou básničku, která potěší a je to od Tebe opravdu moc milé.Také moc děkuji a přeji hezké svátky s culivým srdíčkem po celý rok:-)))
25.12.2010 16:30:00 | CULIKATÁ