Kolikrát
Kolikrát si říkám,
jestli tou správnou cestou jdu,
kolikrát si říkám,
jestli je správné,
že proti všemu protestuju.
Kolikrát denně ohlédnu se zpět
a kolikrát hledím na cestu vpřed.
Kolikrát chci křičet,
kolikrát zas smát,
kolikrát se za svůj život spálím...
ale kolikrát si uvědomíš,
že tě někdo má opravdu rád?
Přečteno 350x
Tipy 5
Poslední tipující: Judita, CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (0)