Kontrast
Ty krávo, ty kundo, ty píčo jedna hnusná
Ač vulgarita na tvou osobu je vkusná
Jen lituji tvé iq a potomky jenž ho zdědí
A zrcadlo co na tvůj hnusnej xicht hledí
Dnem za dnem, rok po roce
Jsi ubohá trapná onuce
„kontrast“
Chtěl bych být oblakem,
A procestovat širý svět.
krásu vidět vlastním zrakem
Větrem na ni oslavnou ódu pět
Bezpočet východů slunce
Bezpočet hlubokých nocí
Plout cestou bez konce
Plout sám, bez cizí pomoci
A můj věrný druh vánek
Čechral by mé kadeře
Už nikdy bych se nezalek
Slov o lásce a důvěře
Přečteno 292x
Tipy 4
Poslední tipující: Wildcat, Viva La Roma
Komentáře (0)