Anotace: v inpiraci pla-tona / též díky!
Sbírka: ..oživlé vlny.., ..noční předUsínání..
Volné nadechnutí
pnutí v srdci spojeném řetězy s tělem
kůže co se chvěje
zalykání city
břity zostřené vnitřním zrakem
strachem i potřebou uletět
hned
do krásy
do neznáma,
když pod nohama je
jen lítá..realita zakouřených barů
cáru papíru neodeslaného dopisu
své lásce
a nedopitá sklenka vydýchaného vína
hlína z bot, co už uschla a opadala...
ST
26.12.2010 18:40:00 | Mbonita
... šuměnko, Ty skládáš poezii tak přirozeně jako obyčejní smrtelníci dýchají ...
v tichém obdivu připojuji další STip
26.12.2010 13:44:00 | Bambulka