Tomáši proč se nevracíš?
nechtěls zemřít
chtěl jsi žít!!!
pro lásku...pro přátelství
pro krásné milování...
Tomáši proč se nevracíš?
slíbil jsi to
tehdy když jsi ležel na lůžku
a s posledním výdechem sliboval
na ruce jsi měl krve stružku
a pořád jsi mne miloval...