Zápal plic
Anotace: skutečnost...bohužel
Zápal plic, kdo má víc?
Voda v plíci, tělo v nemocnici
a smutný děj...
Jen ty se chlapče směj !
Horečka k nebi letá, já volám anděla,
náděj ta nevzkvétá, "tos" holka nechtěla...
Tělo mi umřelo - zástava srdce,
prý se mi nechtělo, znělo to trpce
dál už žít...
Modrá, jak obloha, jak chrpa v poli,
byla má ruka, když anděl zle volil.
Kapačkou do žíli, vždy znova volili
a nikdo se na nic neptal...
Díky, díky vám...
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: hubape
Komentáře (0)