Děvčátko
Anotace: ...trocha vánočního děsu...
Hraje si děvčátko pod šeříkem
ach, jak krásně voní
a doma zatím s hrozným křikem
tatínek maminku honí.
Dívá se děvčátko na berušku,
slunéčku krovky hladí,
maminka zatím bere pušku,
tatínek za ní pádí.
Poslouchá děvčátko písně ptačí,
do rytmu s nimi brouká,
tatínek uhnout sotva stačí,
do čela hlaveň mu kouká.
Trhá děvčátko poupě bílé,
přes zahradu s ním běží,
doma dvě rány našly cíle,
na zemi dvě těla leží.
Píchlo se děvčátko do prstíku,
dlaň barví se krví,
nepláče, palec žmoulá v triku,
že sirotkem je, neví.
Přečteno 285x
Tipy 22
Poslední tipující: mkinka, fuu, Danger, Gabrielle, James Libustka, Niky88, Mannon, TetaKazi, Tomáš Přidal, la loba, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)