Hrady z písku
Hodinová ručička usíná
a vše kolem tichem se zahalí,
nedopitá sklenice od vína,
rudá studem, zvětrává v povzdálí.
Hrady z písku příliv nám nezboří,
Bůh je světlo, tak zapalme svíčku,
ať jen pro nás svítí a neshoří.
...
Ještě nekonči, můj večerníčku.
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: Noc17, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)