Padlá
Anotace: Je tu zas mé tvůrčí období...Inspirace slovy, pocity, písněmi....
Vlastní myšlenky mě trýzní.
Už zase umírám žízní…
Ve vlnách žalu se topím.
Nikdy nepochopím.
Sama sebe.
Často peklo,
jindy nebe.
V mojí hlavě vládne.
Kdo to se mnou zvládne?
Padlý anděl z nebe,
jehož prázdno zebe
v oblasti srdeční krajiny.
Tak to jsem já, zcela nevinný
střípek z kusu ledu.
Sebe zvládnout nedovedu.
Když zrcadlo rozbíjím,
silný kafe popíjím
a řežou mě střepy.
(Musel by být slepý.
Aby nechtěl odejít.
Je to těžké s bláznem žít.)
Přečteno 255x
Tipy 5
Poslední tipující: Helena Lovecká, Isquieasuus, CULIKATÁ, Houda, Jaine
Komentáře (0)