Anotace: ... jen tak ...
Slova snová , houpavý rytmus
to je to pravé,
překryje ty bolesti světa-
nyní v době kdy má být veselo.
A tobě přeji radostný vstup do Nového roku. M.
30.12.2010 19:41:00 | s.e.n
..Snové etudy
rozšiřují obzory mého vědomí
na hranici smyslů a touhy po poznání...
..vzácný a šťastný je čas,
..kdy si smíme myslet, co chceme..
..a říkat to, co si myslíme..
29.12.2010 20:49:00 | isisleo
Pro tu krásu,
upadli do sněhových závějí....
Snad toužící srdce pro spásu,
vstávat už nechtějí.....
A noční bouře,
i ta vnitřní...v nás...
Nechovali se dost moudře,
a tak ráno přikryl je jen mráz...
29.12.2010 11:58:00 | whiolet
...staň se kritikem z povolání ...hodněX jsem četl tvé komentáře i u jiných škrabálků a někdy tvůj komentář předčil dílko samotné ...bravo ...
27.12.2010 10:21:00 | WhiteSkull