Rýmování
Mám zkusit rýmovatc
o tom,
jak těžké je milovat.
O tisíce překážek pod nohami,
nad vystřídanými polohami.
O tom,
že slyším všude tvoje noty,
že unáší mě vlastní boty
- kamsi do neznáma.
O tom,
že spadlou řasu chytíš,
o tom,
jak bezmocně se občas cítíš.
O tom,
že nikdy není pozdě,
o tom,
že i nemožné je možné
- jen chtít.
Komentáře (0)