Č-Č
Anotace: přežít nebo žít...
Dvě světla blikající červeně
A já mířím přímo mezi ně.
Pouštím ruce z volantu,
Oči zavírám, ikdyž bdím,
Dávám sbohem životu,
Zítra se už neprobudím.
Červená střídá červenou,
Všude kolem je tma,
Buď a nebo,
Je to jenom hra.
Možná zas otevřu oči
A uvidím střepy přede mnou,
Možná ty střepy ve mně
A oči zavřený zůstanou.
Samota mě ubíjí
A já nebrzdím,
Nechci být sám,
Neodpustím,
Nikdy ti to neodpustím.
Tys mě sem posadila a řekla:
„Jeď a už se nezastavuj!“.
Hlavou mi běží všechny vzpomínky,
Když jsem byl ještě tvůj.
Dvě světla blikající červeně
A já mířím přímo mezi ně.
Možná můj anděl mě střežil,
Pouštím ru…
…ce
A já to kurva přežil!
Nikol Autratová
25/12/10, 20:29
Přečteno 316x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Niky88, la loba
Komentáře (1)
Komentujících (1)