ANDĚL BEZ KŘÍDEL
Anotace: úplně down - http://www.youtube.com/watch?v=hrxXsnCxPWc
Proč jsi mě neposlouchal
Servírku jsi schvaloval
A já se trhám
Jak papír bez písmen
Kdo teď jsem?
NIC
Jen pero bez myšlenek
Jen louka bez poměnek
Káva bez kofeinů
Vítěz bez trofejů
NIC
Jak touha bez pokory
Jak soud bez podpory
Jak sen bez tebe
Jak obloha bez nebe
NIC
Studna bez vody
Joda bez sody
Romeo bez Julie
Pes co se vody nenapije
NIC
Jak slunce bez paprsků
Zrcadlo bez odlesků
Už nemám svůj stín
Teď zbyl mi jen spleen
A DÁL ?
NIC
Přečteno 444x
Tipy 42
Poslední tipující: hordekle, ilona, Sladkalu, Danger, vodnař, Judita, patrikus, modrá..., Zuzanka.D, váhy, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)