Hrdinovi
Anotace: ...nejmenovanému...
Jsi malý, ale Velký muž.
Máš velké srdce.
Nebojíš se bolesti.
Nebojíš se smrti.
Půjde Ti v patách.
Jsi citlivý.
Proto jsi krásný.
Ženy Ti padnou k nohám.
Tvoje kroky Tě budou následovat.
Tvoje vytrvalost skolí staletí.
Tvůj hlas utichne jako poslední.
Tvůj rozum Ti nezatemní mysl.
Protože temnota nedosáhne
k Tvým myšlenkám.
A pokud ano, nedají se
uvěznit v tmách vzpoury.
Přečteno 272x
Tipy 14
Poslední tipující: Gabrielle, Sladkalu, CULIKATÁ, WhiteSkull, Květka Š., Jiná
Komentáře (1)
Komentujících (1)