Anotace: první pokus o miniaturu...když se tak podívám kolem, jak je každý zahleděn do sebe..
Pěkné dílko,jen ten konec,mi tam chybí,že pouští dovnitř nikoli ven,vrba důvěry...Ale je to můj názor,Ty máš svůj :-) takový bezvýznamný postřeh o nasloucháni...
27.12.2010 16:41:00 | Danger