je to hned
jsou dny, kdy nemyslívám na tebe
nechci býti závislá husa
i když se tak někdy chovám
jsem jako malá a nemůžu být dospělá
s tebou
jen míň tě mít ráda
vzpomínka je stále se mnou
i když už jsi někdo jiný,
a už né pro mě
vztek a zloba mě svírá,
když chtěla bych tě
jsi jako droga
co píchat si musím téměř každý den
jak na chvíli se vymanín ze závislosti
šlehnu si a jsem v prdelce hned
nechávám si své srdce svírat tužbou
neb není už reálnou, být chvíli stebou
anebo je??
kdy pojedeme na lyže ??
Přečteno 267x
Tipy 5
Poslední tipující: al-pacino, váhy, Isquieasuus, Agniezka, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)