Napiš na co myslíš
Anotace: tak jak to funguje u mě aneb malý návod na napsání básničky :o)
Napiš na co myslíš
Stačí tužka, starý sešit
složit slůvka a není co řešit.
Zavři oči, předpaž ruce
slyšíš tlouci svoje srdce?
Na co myslíš? Napiš o tom.
První verš a druhý potom.
Piš o lásce i o závisti,
lidském štěstí, o bolesti.
Zapoj city, zapoj smysly,
odhal chmury ve své mysli.
Pomáhá to, vždyť to víš,
bude fajn však uvidíš!
Přečteno 339x
Tipy 1
Poslední tipující: martinaV
Komentáře (1)
Komentujících (1)