Odi et amo
Anotace: Nenávist k ostatním je pouze přeměna našich neukojených potřeb.
Bují ve mne jako nádor
ta nejhorší vlastnost
ta humánní hnida
ta radiace Černobylu
Těžko věřit
že vzešla z čerstvých tulipánů
Bolí mne vevnitř jen červ Satanův
nikoliv láska
ta už má strach
A přec ji přitahuji svým bezohledným pařátem
jako narkomana
andělský prach
Úsměv je ze dřeva a kolem je požár
popelem živím ten plevel
co zadusil kytici mou
Virus, který pohlcuje celé tělo
a který zabíjí
i tu lásku ztracenou
A tam vevnitř zlý glum se směje
a tlouká hřebíky do rakve
jménem Nenávist
Přečteno 313x
Tipy 6
Poslední tipující: Fanosh, Marquizzzka sarkastoptiminihilistka
Komentáře (1)
Komentujících (1)