O čem sníte, slečno milá?
O čem i já kdysi snila...
04.12.2012 00:24:54 | muchomůrka bílá
Chtěl bych také koupit sen,
však nevím čím bych platil...
Jen trochu útěchy získat jen,
pak bych ti jej ihned vrátil...
Existuje nějaký sen co srdce zhojí?...
...pověz co takový sen stojí?
Doufám, že ti tento můj dovětek k tvé básni nevadí. Moc krásná báseň, tvá tvorba je vážně úžasná. Azazen
17.05.2011 13:19:00 | Azazen