VZPOMÍNKY
Anotace: ...ač bychom chtěli, někdy jim nejde odporovat...
Roztříštěné střepy vzpomínek
rozmetal po stráních představ
ten trýznivý duch okamžiku...
Věznil je za mřížemi z vykřičníků
a pokud některou ohnul do otazníku
byl to jen projev vstřícnosti...
Vzpomínky se tak mohly lépe dotknout
svými éterickými končetinami
a držet (se) chvíli pohromadě...
do okamžiku než je opět oddálily
výstražné demonstrující vykřičníky,
stavějící se jim na odpor...
...ale někdy vzpomínkám nejde odporovat...
Přečteno 264x
Tipy 17
Poslední tipující: Gabrielle, René Vulkán, pamp_elka, labuť, carodejka, James Libustka, Jiná, Květka Š., CULIKATÁ, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)