Kdy?
Na okně uklízeček
jenom špína a prach.
Na stropě od tvých kecek
jenom špína a strach.
Na umyvadle svítí
duše uhnilá.
Na odpočívadle blití
od kočky co shnila.
Sem tam přeletí oblohou
párek kachen co jsi chtěl sníst
Pak jenom čirou náhodou
vstaneš a jsi si jist.
Jak dávno?
Jak dávno...
Tak dávno bylo zatmění
mojí mysli.
Tak dávno bylo souznění
nás dvou a tvojí krysy.
Tak dávno…
jsme žili...
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: Špáďa
Komentáře (1)
Komentujících (1)