Statistiky profilu
Anotace: Mezi nebem a zemí imaginární provaz co je..
Na konci cesty bývá světlo
Zabalené do lesklých papírů
A v hlavě kousky magnetické pásky
Odrazy a podrazy jedné lásky
Pruhované čepice,rty přepudrované na bílo
Přeskakující noblesa
A kusy niterního šílenství
Divoženky v zimním lese
Slunce co šeptá ti do ucha a intenzivně hřeje
Energie zabalená do sklenice Kofoly
Jen občas s dozrálým pocitem
Tváří se vážně a skrývá svůj žoviální obličej
Za tabulkou skla chuť citronů
Ideální představa praskajících chodníků
Každý den sleduješ
Tiše sníš a profil?
Obden oprašuješ na další etapy připravuješ..
Přečteno 244x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, mida, CULIKATÁ
Komentáře (0)