Musím
Dopis na rozloučenou,
Píšu Tobě.
Na stole láhev vína,
Obsah mám v sobě.
Bílý papír utopil se v
Slzách mých,
Tak jako mé srdce v
Očích Tvých.
Má slova, vsáknuté nic.
Jen směs inkoustu a čar.
Tak, Lásko má, to bylo vše,
Co Ti chci říct.
A já Musím o dům dál ...
Přečteno 245x
Tipy 7
Poslední tipující: Gabrielle, Judita, Marry01, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)