V zimním období mám ráda prvé vločky, dětský smích a skotačení, Vánoce, štědrý večer, Silvestr s láskou a přáteli, ale nic už víc... pak zbývá jen čekání na jaro, kdy se všecko probouzí, Slunko začíná vystrkovat své prstíky, dál už nic, jen horlivé čakání na léto, Slunka paprsky, kdy začínají konečně pořádné sálat... voda, moře, opalování... su prostě též teplomil :o)
12.01.2011 06:13:00 | NikitaNikaT.
Jo, je to štěstí prchavé
a láska též.
Někdy má život jepičí
jindy je téměř věčné.
Uvidíš které přijde nyní.Dnes.....zítra...
30.12.2010 06:49:00 | s.e.n
špatnej začátek, špatnej prostředek znamená bohužel i špatnej konec.
Zbývá jen doufání, že příští rok se špatné v dobré obrátí. :-)
27.12.2010 23:45:00 | Niky88
Máš pravdu, pro spoustu samotných lidí jsou vánoce často utrpením, protože je jim hodně moc smutno.Také ten pocit znám, ale teď, když je celkem dobře se na ně vždycky těším.A třeba budeš na příští vánoce zase šťastná A budeš se už také těšit.Moc bych Ti to přála.
27.12.2010 23:44:00 | CULIKATÁ
Niky,nějaká smutná :-(
"Láska je jako slza. Rodí se v oku a padá k srdci".
Hlavu vzhůru,zas bude líp,po každém sněhu,příjde jaro a začne vše kolem vonět a růst.
27.12.2010 23:39:00 | Danger