Anotace: Ať se Vám v novém roce co nejvíce daří! :-))
Hezká báseń..a jinak přeji krásný Nový rok!!!;-)
04.01.2011 21:04:00 | xoxoxo
k moudrému přání ráda připojuji rým;
ať štěstí přeje mužům, ženám laskavým
ať soulad naleznou na cestách kupředu
ať vpíjí zrak jen svůj do lásky pohledů...
04.01.2011 06:02:00 | šuměnka
Ať v nastávajícím novém roce
vedou dál Tvoje kroky k mým
a dlaň ať touží hýčkat dlaně
dotekem něžně hedvábným!
Šťastný nový rok, lásko! :o))
28.12.2010 21:52:00 | jita.1965
Krásné přání od krásné duše:-)).I Tobě hory štěstí, lásky, zdraví a všeho dobrého do Nového roku.
28.12.2010 08:30:00 | CULIKATÁ