*?*§*!*
------------------------------------------
*Doktor , říznul řezníka*
*Ten na ceně účetního*
*Na duši újma veliká*
*Co s tím , výra kýho*
*Bude muset k lékaři*
*Však než půjde k němu*
*Že se nějak nedaří*
*Tak mu řízne ženu*
Komentáře (4)
Komentujících (3)