Ti druzí
Jedni mají všechno,
jiní zase nic.
Jedni mají rodinu,
jiní z ulic spodinu.
Jedni mají lásku,
jiní levnou krásku.
Jedněm srdce buší,
druzí smrt už tuší.
Jedni mají naději,
jiné skolí později
nekonečný strach.
Jedněm srdce v hrudi pěje,
jiné jenom kámen hřeje.
Jedni mají válku,
jiní zase mír…
Komentáře (0)