Temný anděl noci
Anotace: tentokrát anděl trochu jinak
Tvé ruce hladí
kosti mé drtí
lesklý kov chladí
v horkosti smrti
cítím tě v sobě
mé srdce v kleci
v půlnoční době
krve pár deci
tvůj jazyk pálí
má kůže praská
v bolest mě halí
tvá věčná láska
v anemické extázi
tančím každou noc
ať mě hlínou zahazí
lásky tvojí moc
do dna mě vypij
mé oči zmatněly
křídly mě zakryj
můj temný anděli.
Komentáře (4)
Komentujících (4)