Skončily svátky
Skončily svátky. Rolničky dozněly
Už je tu zas pracovní pondělí
Konečně je to pryč - tahle ta šaráda
Nožem si znamenám další řez na záda
Ještě tak dalších deset křížků na hrob -
který mi uděláš z vánočních ozdob …
Přečteno 282x
Tipy 4
Poslední tipující: Fighting Dreamer, WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)