Realita vs. snění
Anotace: .................
na kolbišti mé zjizvené duše
dozněly poslední výstřely z kuše
hrdý bojovník teď padl k zemi
hledím mu do očí a smutno je mi
chci mu pomoci znovu na nohy vstát
na spoustu otázek teď chci se ho ptát
doufaje úspěchu mu podávám ruku
napětí mé je jako tětiva luku
však prsty mé skrze tělo prochází
divné pocity ten okamžik provází
onen rek je pouho představou mojí
mé vědomí zmatené se čehosi bojí
náhle se probouzím ze svého snění
v ten moment se celé mé vnímání mění
přede mnou na zemi leží nahé mé já
zda-li mu pomohu se potichu ptá
dívám se na sebe, kolem šípy létají
mé otázky marně teď odpověď hledají
v brnění oděn sám hledím si do očí
v okamžik ten mé tělo pot promočí
jsem ztracen ve snu nebo v realitě
musím znát pravdu a to okamžitě
v bezbřehé nejistotě nemohu žít
ale možná je to tak správně a má to tak být.....
....také je možné....
....že se znovu probudím.....
....na kolbišti mé zjizvené duše.....
Přečteno 420x
Tipy 48
Poslední tipující: Morsia, Acheiron, divoska_jaja, dream in emptiness, Leedram, Tamara, Markéta G., Melfëa, Gabrielle, Lorraine, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)