Záměr

Záměr

Anotace: ***

*

snad záměr Bohů
mým osudem je si jist

okouzlena trestem objetí
a líbezností lásky
kdy Ďábel bere mne do náruče
sblížila jsem se s tvým cejchem

opíjím se čarami na svých rukách
a vidím
bičem roztočenou zem

tak
nevzdávej to příteli
darem dostal jsi barevná křídla

myslíš, že znáš Lásku
ale to by ses musel chovat jako blázen
jako host nepoznaného světa
a víš kolik se do něj vejde slz
slz bolesti i radosti
tak už poslouchej co říkám
směj se
a prosím neztrať se
v ději nad útesem
neber všechnu smůlu do rukou
a měj chuť říci
„mám tě rád
a to
na hříšnou svoji duši
přísahám“

*
Autor isisleo, 28.12.2010
Přečteno 306x
Tipy 19
Poslední tipující: janewe, j.c., James Libustka, enigman, Gabrielle, Psavec, WhiteSkull, Mbonita, CULIKATÁ, Javavia, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

divné mám čáry na rukou svých
co slyšet chceš říct mi nepřísluší
chybí mi křídla a možná i smích
a málo hříšnou mívám duši
***
Jiří

04.01.2011 20:20:00 | j.c.

líbí

s chutí...

02.01.2011 01:03:00 | enigman

líbí

"a to na hříšnou svoji duši přísahám“ ...a to je ten problém ...

29.12.2010 08:43:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel