(...)
Všechno je tak trapně
plné hořkosti
a smutku
hledajíc zábavu
enthusiasmus
a radost
mám už toho všechno
(bezvýchodného) hledání
vážně dost -
Nejradši bych se na všechno vysrala,
vskutku.
Přečteno 344x
Tipy 3
Poslední tipující: Satha, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)