Anotace: všechny co mě znají tímto moc a moc pozdravuji a snad ten další novej rock zase nějak přežijem :-))
posílám vřelé pozdravy všem kámošům do toho vašeho kouta ... Marie
31.12.2010 12:58:00 | nejsembásník
s rockem i bez rocku
/ já tedy s ním /
v gotice, v baroku
další rok pohladím...
díky :o)
30.12.2010 23:09:00 | šuměnka
něco z toho tvého přání se mi nelíbí,
myslíš, že si mám proto
připravit na tebe těch pár ran?
29.12.2010 16:27:00 | Do Ga