Z Tvých veršů snad až mrazí...
Já radš bych slyšel smích!
Kdo jsou ti úsměvu vrazi?
Kéž by to byl jen sníh!
29.12.2010 17:13:00 | Špáďa
Neumlkej,ač cit studí mráz, já chci Tě slyšet šumět zas přijde opět lásky čas:).Posílám Ti pohlazení po modrých vlnkách.
29.12.2010 11:43:00 | CULIKATÁ
Když slza zemdleně padne do dlaně
v hlušině slov ztopí se zkřehlý vzlyk
tělo se přimkne k tichu tak oddaně
až průsečík citů vytkne směr kam jít
ST!
29.12.2010 09:47:00 | hašlerka