Jsem
Smířená - pro tento okamžik
bláhový - pragmatik
Trochu bázlivá - šílená láskou
trochu mazlivá - ta se smutnou maskou
Smířená - pro tuto chvíli
ďábel - jehož křtili
Trochu zklamaná - sama sebou
trochu šťastná - však pouze s tebou
Přečteno 308x
Tipy 4
Poslední tipující: la loba, CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)