Zápisek č. 249
POTŘEbujeme integrované
kognitivně-empirické
MEtody, na základě kterých
bude výzkum zobjektivizován a
HUmanitně orientovaná věda tak
zÍská charakteristiky vědy a zmizí
SUrové nadužívání pojmu 'studia'.
Stávající diskurz omezuje vý-
SÁDní postavení našeho oboru
na vrcholku všech oborů a limituje v ce-
LEM spektru metodologických východisek
naše racionální úsilí. MNAM. (amen)
Přečteno 336x
Tipy 3
Poslední tipující: Danger, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)