Anotace: Nepíšu veršovánky záměrně, jen vymýšlím příběh a že se to trochu rýmuje není moje chyba tak se dopředu omlouvám. :-)
Sbírka: Válečnické ozvy
Tohle je tvoje téma, fandim ti a čekám na další podobné básně =)
03.01.2011 19:11:00 | Corsica
Ty víš, jak tvé básně ráda čtu...Jsem hodně na středověk a bitvy, meče, dýky, luky... hmm, nemám slov :)
30.12.2010 16:05:00 | Siwa