Anotace: ncd
Repete pro známé: Ti přede mnou již vše napsali a já tedy taky tak. A navíc děkuji. A ještě pěkný Nový celý rok. A pak další třeba krok. A nebo ruku taky zrak pak mi ho vrať.Ono i verše mně třeba kleště potěší. Dost se na zázraky lidi těší. A oni se dějí, jsou všude kolem nás. Je jich mnoho furt se někde válejí musíš je probudit a k činu povzbudit. Že třeba slepej neuvidí či invalida na nohy se nepostaví? Co když příští rok tomu tak nebude? A kdo duši nemocnou opraví? Četa popravčí možná i výpravčí. Nebo máma možná táta nebo Ty třeba i Vy. Tak tak.
31.12.2010 07:40:00 | umělec2
Máš pravdu, La, moc hezky si to vystihla...St a ať se znovu a znovu rodíš, nás jen tak nic neporazí...Všechno nej v |Novém roce, Drahuš.
30.12.2010 21:17:00 | Sladkalu
Letíme!!!!!!Moc pěkné!
30.12.2010 19:32:00 | Česi
Nemůžeme dojít
na konec svého života
a zjistit, že jsme žili jen
jeho délku.
Je třeba žít také
jeho šířku
a hloubku.
(Diane Ackermanová)
A to je Romanko milá to, oč tu běží. To je i to, co tu po Tobě zůstane i půjde jednou s Tebou. :-)
Kéž bych se tím řídila i já. :-)
30.12.2010 14:42:00 | Lota