K tobě nepatří
Vše, co život může dát
vše, co člověk může míti rád
vše, pro co jistě stojí žít
vše, co vlévá do duše klid
vše, skoro vše mám
Tak proč mi nejde z mysli
ten, který měl ono privilegium
ten, kdo na mě také denně myslí
a s jinou společný má dům?
Sklenička vína nepomohla
ani dvě, ani tři
beznaděj mě zase zmohla
říká: k tobě nepatří
Přečteno 314x
Tipy 6
Poslední tipující: Danger, Iv, mauvais-ange, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)