Řemeslo kata
Anotace: ...ve středověku nezbytné...
Poučení o mučení
absolvuje každý kat
aby za dobrotu
nebyl poté sťat
. . .
Kdyby učeň
měl být mučen
od Mistra kata
dostává se mu úcty
cennější jak pytel zlata
. . .
Už je z učně kat,
tak holduje mu sláva
nesmí se krve bát
a sekerou ve vzduchu zamávat
. . .
Poprava je výdělečná
zaměstnavatelka Smrt je věčná
. . .
Kdo měl ve středověku dobrý plat (?)
přeci ten, kdo živil se jako kat
Přečteno 423x
Tipy 12
Poslední tipující: mauvais-ange, s.e.n, Helena Lovecká, Květka Š., Psavec, Gabrielle, Jiná
Komentáře (1)
Komentujících (1)