Miluji
naději
že jednou
splynu s tebou
má země
a vše
zlé co je ve mě
v dobré se obrátí...
Vše je super ale konec je luxusní....S.T.
04.01.2011 16:21:00 | ZILA78
Miluji
chmýří na stonku, co Pulsatilla tvoří
Miluji
slunce zatmění, když okraj jeho hoří
Miluji
něhu slov, co i muž říci svede
Miluji
i když není tu, když svahem horským jede...
04.01.2011 11:25:00 | šuměnka
Koukám, že se Ti také stejská po jaru, teplíčku...Ale konec je krásně hloubavý, pochopení čehosi ?...ST
03.01.2011 11:57:00 | Sladkalu