JE ASI OMYL
Je asi omyl vynášet
báseň do smetí
ta se v tom vážně ztratí
je lepší najít je na louce
schovat si je v klobouce
přihrát je milencům
co vedou se za ruce
V těch básních,
je jen svět
tak jen já a motýl
v těch hloupostech najdeme vteřinu
poslední nevinu
z básní co bez příštího života....
hledáme báseň ve smetí
budeme závidět.....
Přečteno 258x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, hašlerka, Květka Š., s.e.n, carodejka, labuť, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)