Povánoční
Anotace: Přeji krásný rok 2011.
Vánoce už odzvonil stříbrným zvonečkem,
za oknem bílo s příchutí vanilky,
Silvestr se schovává za smutným stromečkem,
připravil pro nás do roku vstupenky.
Stojíme tu a třímáme je v ruce,
netušíme, co dny budou nám hrát,
já Vám přeji z celého srdce...
z každého žánru tak akorát.
Hodně zdraví, štěstí a lásky,
všechno jak jen chcete mít,
z úsměvů dolíčky i vrásky
a v mysli zasloužený klid.
Šťastný rok 2011
Přečteno 382x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, mauvais-ange
Komentáře (2)
Komentujících (2)